!
!
Algemene info

Koi en vijvercentrum Dirkshorn

is de volledige naam van het bedrijf uit Dirkshorn (nabij Schagen). Onder de leiding van Brian Bing is het bedrijf de laatste jaren uitgegroeid tot een "volwassen"organisatie.  Brian, Alexander, Tim, en Jerry beschikken over de kennis van Koikarpers en ( zwem) vijver gerelateerde zaken.  Kortom voor filters, pompen, voer, rubberfolie, aanleg (zwem) vijver, vissen en hulp bij visziekten bent u bij ons op het juiste "volledig overdekte" adres!

Ook kan er sinds 2018 gevist worden op Karper & steur in de Adventure Grand Lake vijver. Nadat u de vis onthaakt heeft plaatst u de vis weer terug in de vijver ( Catch en Release ! ). U kunt bij ons zonder visvergunning, een dag komen vissen voor € 19,90 per persoon. Incl huur van hengel, schepnet en onthakingsmat. Als aas krijgt u kaas en zure haring erbij. Reserveren is niet nodig !

We hopen u te mogen begroeten in onze zaak waar thans ook een 9tal showvijvers met diverse filteropstellingen liggen (van 7500 liter tot 90.000 liter).

Ook kunnen we voor u een complete (water)tuin verzorgen. Wij maken graag een vrijblijvende offerte. Dit alles naast het onderhoud dat we reeds voor een geruime tijd uitvoeren voor particulieren en bedrijven. Kortom, u kunt het zo compleet maken als u zelf wilt en het budget toelaat.

Wij hopen u  te mogen begroeten in onze vestiging zodat u al dit moois met eigen ogen kunt bekijken, wij zijn u graag van dienst.

Met vriendelijke groet,

het team van Koi & vijvercentrum Dirkshorn